Perhekoti Nummenlinna Oy

SIJAINTI

Perhekotimme sijaitsee Kellokosken kylässä Tuusulassa. Kellokoskelta löytyvät tarvittavat peruspalvelut kuten terveyskeskus, hammaslääkäri, ala-aste, yläaste ja lukio sekä kirjasto, posti, kauppoja ja nuorisotilat. Lisäksi Kellokoskella on suhteellisen monipuoliset harrastusmahdollisuudet; mm. tanssia, jalkapalloa, jääkiekkoa ja kädentaitoja sekä kaksi uimarantaa.

Kellokosken palveluiden lisäksi Järvenpään keskustan läheinen sijainti (4km) tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja tarvittavia palveluita myös mm. erikoissairaanhoidon piiristä. Perhekotimme on helposti tavoitettavissa julkisilla kulkuneuvoilla, kuten junalla tai linja-autolla.

TILAT

Perhekoti toimii vuonna 1990 rakennetussa talossa, joka sopii hyvin perhekotitoimintaan mm. turvallisuuden, tilojen suunnittelun ja sijaintinsa kannalta. Tilat jakautuvat kolmeen kerrokseen, jossa jokaisessa on tarvittaessa mahdollisuus omaan rauhaan makuuhuoneiden lisäksi. Jokaisessa kerroksessa on wc, ja suihkutilat löytyvät kahdesta kerroksesta. Taloa ympäröi iso, suojaisa, peltoon rajoittuva piha, jossa on tekonurmikenttä ja tilaa harrastaa/pelailla.