Pienryhmäkoti Sofianna

Pienryhmäkoti Sofianna toimii Etelä-Suomen aluehallintoviraston myöntämällä laitoshoitoluvalla tarjoten ympärivuorokautista perustason laitoshoitoa kuntien sijoittamille lapsille/nuorille. Pienryhmäkotimme sijaitsee Järvenpäässä, lähellä kouluja ja hyvien kulkuyhteyksien päässä.

 

Pienryhmäkotimme on suunnattu ensisijaisesti kouluikäisille, avohuollon tukitoimena tai huostaanotettuna sijoitetuille lapsille tai nuorille. Vastaamme yksikön tilanteen mukaan myös kiireellisiin sijoituksiin. Teemme tiiviisti yhteistyötä sosiaalitoimen, lapsen lähiverkoston, koulun ja mahdollisten hoitotahojen kanssa. Työmme tavoitteena on lapsen/nuoren kuntoutumisen ohella perheen jälleenyhdistäminen ja nuoren tukeminen itsenäiseen elämään.

 

Pienryhmäkoti Sofianna tarjoaa yksilöllistä, asiakkaan tarpeisiin vastaavaa ammatillista ja kuntouttavaa hoitoa kodinomaisissa puitteissa. Tärkeänä työmenetelmenä on tiivis omaohjaajatyöskentely. Tavoitteenamme on luoda lapsille mahdollisimman kodinomainen ja turvallinen kasvuympäristö.

 

Toimintamme peruslähtökohtia ovat toiminnan läpinäkyvyys, yksilöllinen asiakkaan tarpeisiin vastaava hoito ja kasvatus, selkeät rakenteet ja ennakoitavuus. Työmme perustuu kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen.

Paikkatilanne 29.4.2022

Ei vapaita paikkoja.  

TIEDUSTELUT: 
040-5166089/Annamari Jansen